Modern Warfare 3'te bu hafta çift XP etkinliği var - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Modern Warfare 3'te bu hafta çift XP etkinliği var - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri
Modern savaş oyunlar, yeni Zombiler ve Savaş alanı güncellemeler twitter Oyuncular ayrıca son iki oyunda öne çıkan 2v2 deneyimi olan Gunfight moduna geçebilecekler

Zombi modunun eğlenceli olmasına ve hayranların favori haritalarının geri dönüşünün zahmete değer olmasına rağmen, “tasarruf edemeyeceklerini” ekledi

Eziyet daha da hızlandı ⚡️22-27 Kasım tarihleri ​​arasında saat 10:00 PT’den itibaren #MW3’te Çifte Silah, Oyuncu ve Savaş Bileti XP’sini artırıyoruz 🔥 pic com/z8vrioyByA20 Kasım 2023

Daha fazla gör

Modern Savaş 3‘S Yepyeni bir savaş bileti ve yeni ödüller getirecek olan birinci sezonun Aralık ayının başına kadar yayınlanması beklenmiyor, ancak umarım Sledgehammer Games daha sonra başka bir etkinlik düzenler Görev Çağrısı: Modern Savaş 3 berbat senaryosundan ve yeniden tasarlanan oyunun geri kalanından bir adım gerideymiş gibi hissettiren çok oyunculu modundan Modern savaş üçleme Görev çağrısı başlık ve oyuncular ücretsiz olarak keyfini çıkarabilirler

Geçen hafta Sledgehammer, oyuncuların Günlük Görevleri tamamlayarak ödül kazanmasını engelleyen bir sorunu ele alarak bir düzeltmenin yolda olduğunu doğruladı

Modern Savaş 3 10 Kasım’da piyasaya sürüldü ve oyuna beş üzerinden iki yıldız verdik; baş editörümüz Jake Tucker, oyunun “vurduğundan fazlasını ıskaladığını” söyledi

Görev Çağrısı: Modern Savaş 3 bu hafta tüm oyunculara seviye atlama desteği sağlayan bir çift XP etkinliği düzenliyor

Yetkili, yakın zamanda attığı bir tweette Görev çağrısı hesabı, 22 Kasım 10:00 PT / 18:00 BST / 13:00 ET / 05:00 AEDT’den 27 Kasım’a kadar oyuncuların çift silah, oyuncu ve savaş geçişi XP avantajlarından yararlanabileceklerini paylaştı

Bu, son sürümde yayınlanacak ilk çifte XP etkinliğidir

Birinci Sezon ayrıca üç adet 6v6 harita (Meat, Yunanistan ve Rio) ve 2v2 Eğitim Tesisi dahil olmak üzere diğer yeni güncellemelerle birlikte gelecek ”

Çıkış yapmak bizim Kara Cuma video oyunu fırsatları Harika oyun indirimlerinin yanı sıra en iyi seçimlerimizi arıyorsanız Kara Cuma oyun fırsatları En iyi teklifler için

Şu anda oyuncular ilerleme kaydediyor Modern Savaş 2Altıncı Sezon savaş geçişi Modern Savaş 3 Sezon öncesi aşamasında olduğundan çifte ödül, geri kalan seviyeleri geçmeyi ve kilidini açmayı ümit edenler içindir