Street Fighter 6 Güncelleme 1.07 Bakım Sırasında Yayınlandı - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Street Fighter 6 Güncelleme 1.07 Bakım Sırasında Yayınlandı - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri
007) yayınladı 07’yi (PS5 sürüm 1
– Buckler’s Boot Camp yardımcı sitesine kaydolamayacak veya oturum açamayacaksınız 007 Yama Notları:

Capcom henüz resmi yama notlarını yayınlamadı ancak bakım detaylarına sahibiz SF6 yeni güncelleme yama notları ve sunucu kesinti programı için aşağıyı okuyun Yama notlarının yakında hazır olmasını bekleyin! Bu çıktıktan sonra, bir güncelleme yoluyla buraya yansıdığını göreceksiniz
– Bakım sırasında Street Fighter 6’ya hesap bağlayamazsınız 07 Yama Notları | SF6 Güncellemesi 1 Ayrıca, daha önce oturum açtıysanız Buckler’s Boot Camp sitesindeki ayarları değiştiremezsiniz çünkü ayarlara erişmek için tekrar oturum açmanız gerekecektir Bu ayın başlarında aldığımız son güncelleme, burada kontrol edebileceğiniz hata düzeltmeleri ve yeni öğeler içeriyordu


Capcom, dövüş oyununun 15 Kasım’daki bakım döneminde Street Fighter 6 güncellemesi 1 000

Gördüğünüz gibi bakım yaklaşık üç saat sürecek

Bakım periyodu:

15 Kasım Çarşamba 12:30 – 15:30 JST
14 Kasım Salı 19:30 – 22:30 PST
15 Kasım Çarşamba 03:30 – 06:30 UTC

Bakım Etkisi

– Oturum açmanızı gerektiren Street Fighter 6 içeriğine erişemeyeceksiniz 000

Street Fighter 6 Güncelleme 1

Kaynak: sokak dövüşçüsü



oyun-6